Velkommen til Copenhagen Coach

Uforpligtende tilbud fra Copenhagen Coach Buskørsel i København for firmaer Turistkørsel Copenhagen Coach Turistbusser, VIP og minibusser

Vi tilbyder kørsel til enhver lejlighed. Vi løser alle behov, det gælder både kørestolsbrugere, skoler, foreninger, erhverskørsel til messer og firmature samt incoming.

Copenhagen Coach ønsker at være den foretrukne samarbejdspartner indenfor alle typer kørsler. Virksomheden er hele tiden i udvikling for at bibeholde og udvikle kvalitetsproduktet, også i forhold til miljøet.

Vi ser frem til at give dig og dine gæster gode oplevelser, minder, udflugter og fremfor alt en god tur.

 

Vi søger medarbejdere

Se vores ledige stillinger her.

 

Eurovision Song Contest Copenhagen 2014

"Tusind tak for jeres uvurderlige indsats under ESC 2014. Vi har ikke en finger at sætte på jeres top professionelle service og leverancer. Igennem hele forløbet har I og jeres dygtige chauffører udvist et overskud og en samarbejdsvijle, som har været helt afgørende for den succes og meget positive tilbagemelding HCC har fået fra journalister og delegerede fra hele verden. Jeg kan kun anbefale jeres virksomhed til alle fremtidige kunder og berolige dem med, at med jeres erfaring og kompetencer er de i absolut trygge hænder.

Med håb om, at vi mødes igen til nye spændende udfordringer."

Kærlig hilsen

Martin Bender
CEO, HCC 2014